Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Välkommen på ombudsvalsmöte!

Hej kära medlem!

Tack för att du finns. Genom ditt medlemskap stödjer du Djurens Rätts viktiga arbete för djuren och det är väldigt värdefullt. Då du är medlem i Djurens Rätt och bosatt i Södertälje eller Nykvarn innebär det att du tillhör Djurens Rätt Södertälje-Nykvarn och blir därmed kallad till vårt ombudsvalsmöte inför Djurens Rätts riksstämma.

31 maj-2 juni 2019 samlas representanter för Djurens Rätts lokalorganisationer i Örebro för att bland annat välja förbundsstyrelse och besluta om verksamhetsinriktning. Alla medlemmar är välkomna att närvara på riksstämman, men endast de som valts som ombud har rösträtt.

Tidigare var det bara lokalavdelningar inom Djurens Rätt som kunde välja ombud till riksstämman. Men sedan en tid tillbaka är det tillåtet även för kommuner som inte har en lokalavdelning – precis som vi i Djurens Rätt Södertälje-Nykvarn – att välja ett ombud som representerar kommunen på riksstämman.

Ta din chans att påverka Djurens Rätts arbete genom att delta på vårt ombudsvalsmöte. Kom ihåg att betala årets medlemsavgift innan mötet för att ha möjlighet att rösta. Vi bjuder på fika!

Tid: 13 februari kl. 18
Plats: ABF Södertälje, Nedre Torekällgatan 7, Södertälje. Ingång från parkeringen.

I samband med ombudsvalet kommer vi ha ett medlemsmöte. Du är varmt välkommen att delta! Kan du inte komma på mötet men ändå vill veta mer och kanske bli aktiv i Djurens Rätt? 23 mars kl. 12-16 kommer vi medverka på Medborgardagen 2019 i Södertälje. Om du är intresserad av att hjälpa till så är du hjärtligt välkommen. Kom annars gärna förbi och säg hej och lyssna på vår föreläsning. Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor om mötet eller andra frågor om vår verksamhet genom att ringa Lennart på 08-550 880 99. Du hittar oss också på Facebook genom att söka på Djurens Rätt Södertälje-Nykvarn.

Inför riksstämman i Örebro kommer vi även ha ett möte där vi går igenom riksstämmohandlingarna för att förbereda vår medverkan på riksstämman. Datum och tid bestäms på mötet och vi kommer kalla till mötet via mail och information kommer också publiceras på vår hemsida och Facebook-sida.

Varmt välkommen och tack för ditt stöd!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *